maanantai 18. joulukuuta 2006

Suomirock Trivia -peli petti odotukset

Ostin hiljattain illanviettoa varten Suomirock Trivia -lautapelin, jota olen pitänyt erittäin siistinä tuoteideana. Musiikkifirmojen kannattaisi jatkossakin miettiä hyviä ja luovia tuoteideoita, jotka laajentavat meidän repertoaariamme.

Idea pelissä on siis mitä mainoin, mutta valitettavasti itse peli on selkeä pettymys. Kysymykset, ääninäytteet ja videoklipit tuntuivat kovasta painottuvan pelin julkaisseen Pokon katalogiin. Varsinkin, kun peliseurueessamme suurin osa oli naisia jotka eivät harrasta rock-tietovisoja intohimoisesti, niin suurin osa porukasta oli aivan kypsiä koko peliin. Tosin en itsekään ollut kovin innoissani siitä, että pelin kysymykset oli ammennettu todella pienestä lähdemateriaalista. Ikävää, mutta en todellakaan kokenut saavani rahalle vastinetta...ehkä jatkossa pelataan äijäporukalla.

1 kommentti:

Kyrzi kirjoitti...

Kapea on kysymysten aihesektori. Meriitit ei vastaa osuutta kysymyksissä. Olen ehtinyt pelata vasta kerran ja mm. Kumikameli/Eläkeläiset ovat olleet kysymyksissä jo monesti. Toivottavasti skaala laajenee pelaamisen myötä. Popeda on hieno bändi mut tässä vaiheessa kysymysten valossa luulisi sen olevan suosioltaan luokkaa Hurriganes/Hanoi Rocks / HIM. Pelataan ja palataan asiaan.